Skapa en stark varumärkesposition

Vi tror på att stärka företag genom konsekvent, värdebaserad kommunikation som ligger i linje med företagets ambitioner och värderingar. Vår ambition är att vara en byrå med ett vidare perspektiv. Vi skapar effektiva lösningar genom en attraktiv och relevant kommunikation. Detta uppnår vi tack vare ett nära samarbete med våra kunder och ett starkt engagemang och kvalitetsfokus.

En byrå med ett vidare perspektiv

Brands

Partners

LINA NICANDER

Lina Nicander har omfattande internationell erfarenhet inom marknadskommunikation i USA och Europa. Som Management Consultant på det globala amerikanska konsultbolaget A.T. Kearney, rymmer hennes lista över kunderfarenheter många internationella varumärken från olika branscher.

Som Account Director på en svensk digital kommunikationsbyrå jobbade Lina med strategiska kommunikationslösningar och konceptutveckling för företag som Tetra Pak, Lundbeck A/S, Akzo Nobel och Sony Ericsson. Lina har en M. Sc in Business Administration från Lunds universitet. Delar av hennes studier ägde rum i Berlin, Paris och USA.

RICHARD NICANDER

Richard Nicander har haft olika befattningar inom reklam- och marknadsföring i Europa, Mellanöstern & Afrika.

Genom att med globalt ansvar arbeta för varumärken som Ericsson och Sony Ericsson liksom med kampanjer för FMCG-varumärken som Fazer, Kinder och BRIO leksaker har Richard skaffat sig stor erfarenhet inom såväl B2B som B2C.

Richard har en M. Sc in Business Administration från Lunds universitet men han har också studerat språk i Sankt Petersburg och Wien. Han har dessutom hållit i kurser i Strategic Brand Management & Marketing på IHM Business School.

Nätverk

Genom vårt etablerade nätverk har vi tillgång till  en rad olika resurser, från filmproduktion och översättning till avancerad interaktiv programmering.

När det gäller internationell research är Adentity medlem i AQR, Association for Qualitative Research.

Vi stödjer

PRO BONO – KAMPI YA MOTOS BARN
Vårt arbete för Kampi ya Motos barn är helt pro bono, vilket innebär att vi arbetar gratis för att sponsra deras volontärarbete. Vi är också en del av deras sponsornätverk. Vi stödjer Kampi ya Motos barn med att ta fram kommunikationsmaterial som hjälper dem att samla in pengar till det kenyanska barnhemmet för föräldralösa barn (Phyllis Memorial Children’s Home).

Läs mer om Kampi ya Motos barn

FAIR PLAY TK
Adentity sponsrar tennisklubben Fair Play i Malmö. Fair Play TK är en av Sveriges största tennisklubbar med över 2000 medlemmar med allt från barn till elitspelare. Tennis är en rolig idrott som spelas över hela världen och av alla generationer.

Läs mer om Fair Play

Kolla in vår casefilm för Sony

Tillsammans med Sony Mobile, har Adentity skapat ett unikt koncept för att lansera Sony Xperia i butik världen över. Med över 90 produktlanseringar i över 200 000 butiker har vi fått uppmärksamhet för våra “Mini POS Displays”- inte bara av konsumenter och återförsäljare utan även inom designvärlden.